Haarverlenging

Geschreven door Free Hair Styling op . Geplaatst in Onze Behandelingen

Great Lenghts

Great Lenghts zijn kleine strengen natuurhaar(extensions) die aan het eigen haar worden vastgemaakt. De extensions kunnen twee tot vijf maanden blijven zitten, afhankelijk van de dikte van de extension en de kwaliteit van het eigen haar. In onze salon maken wij gebruik van de Multisonic. Dit apparaat biedt vele voordelen: een snelle manier van inzetten, doordat we 5 great lengths in een keer kunnen vastzetten. Ultra-beschermend voor uw haar en uw extensions. Ultra-platte en bijna onzichtbare verbindingen die ook gemakkelijk te verwijderen zijn. Ultra-veilige verwerking en daardoor een stevige houdbaarheid.   Great Lenghts zijn in alle kleuren en verschillende lengtes leverbaar. Hierdoor kunnen wij elk gewenst kapsel creëren. Wilt u meer volume, een compleet nieuwe look of bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op of informeer bij een van onze medewerkers.
Beauty Hair Extensions B.V. uit Hengelo heeft in de afgelopen 10 jaar een betrouwbare reputatie opgebouwd als leverancier van kwaliteitsmerken voor hairextensions en aanverwante kappersproducten.

Great- Hair-extensions met veel mogelijkheden

Great Hair Extensions staat voor een uitzonderlijke goede kwaliteit haar tegen een zeer betaalbare prijs. Great Hair Extensions, afkomstig uit Italië, zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit exclusieve 100% menselijk Remy-kwaliteit haar. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal de Great Hair Extension niet knopen. Great Hair zal zacht en glad aanvoelen en is hierdoor ook gemakkelijk te borstelen. Van aanzet tot punt vol.

Great Hair Extensions steil kunnen een lichte natuurslag vertonen na het wassen van het haar. Dit is een normale eigenschap van het haar. Het kleuren van Great Hair Extension is geen probleem, maar wel altijd op eigen risico. Het kleuren is op basis van 3% waterperoxide.

Om maximaal en zonder problemen te kunnen genieten van uw extensions is het noodzakelijk om bepaalde producten te gebruiken voor de verzorging.

Prachtige haarverlenging

Haren groeien gemiddeld maar 1 a 1,5 cm per maand. Om haar een flink stuk te laten groeien, heeft u dus een flinke dosis geduld nodig. Hairextensions zijn dan de ideale oplossing. Deze vorm van, 100% natuurlijke, haarverlenging is niet schadelijk voor uw haar mits de hairextensions goed geplaatst worden en op tijd verwijderd worden. Zorg er dan ook altijd voor dat u door een goed opgeleide kapster uw haren laat verlengen. Hairextensions zijn voor een mooie natuurlijke haarverlenging een prachtige oplossing. Voor de beste hairextensions wordt er alleen gebruik gemaakt van 100% Indian echt haar. De aanhechting wordt van 100% keratine vervaardigd, waardoor een sterke en lange draagbaarheid van de haarverlenging gegarandeerd wordt. Creëer in een handomdraai een volle, gezonde bos haar!

Free Hair Styling legt u graag uit welke producten u hiervoor nodig heeft.

Prijslijst Hair-Extensions

De prijzen zijn in € en INCLUSIEF haar en inzetten

Great Hair
Lengte
Lengte
Lengte
Lengte
Lengte
aantal
20 cm
30 cm
40 cm
50 cm
60 cm
1
€ 4,10 € 5,- € 5,50 € 6,10 € 7,20
25
€ XX,- € XX,- € XX,- € XX,- € XX,-
50
€ XX,- € XX,- € XX,- € XX,- € XX,-
75
€ XX,- € XX,- € XX,- € XX,- € XX,-
100
€ XX,- € XX,- € XX,- € XX,- € XX,-
125
€ XX,- € XX,- € XX,- € XX,- € XX,-
150
€ XX,- € XX,- € XX,- € XX,- € XX,-
175
€ XX,- € XX,- € XX,- € XX,- € XX,-
200
€ XX,- € XX,- € XX,- € XX,- € XX,-
Het verwijderen van extension per stuk kost € 0,90 Bij het zetten van nieuwe extension(s) is dit € 0,60 per stuk

Labels:, , , ,

Free Hair Styling

Onze kapsalon bestaat al 20 jaar op deze lokatie en is gespecialiseerd in alle Haartypes en Modellen. U kunt altijd bij ons terecht voor een professionele knipbeurt, zowel Man als Vrouw. Meestal kan dit ook zonder afspraak, maar wij raden u toch aan om even van te voren te bellen. U kunt ons bereiken op 070-5141237 voor een afspraak te maken. Wij zijn 5 dagen per week geopend dinsdag t/m vrijdag: 08.30-17.30 en op zaterdag: 08.00- 13.00 u bent altijd welkom.