Wella Haarproducten

Geschreven door Free Hair Styling op . Geplaatst in Onze Producten

Al meer dan 130 jaar biedt Wella innovaties en services waarmee haarstylisten hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Het verhaal van het bedrijf begint in de 19e eeuw in Duitsland, met de visie en de passie van één kapper, Franz Stroher…  Wij zijn trots om Wella in ons assortiment te voeren. Alle haarkleuringen bij Free Hair Styling kappers worden uitgevoerd met producten van Wella Professionals. We onderscheiden verschillende behandelingen, te weten: Permanente kleuring – wordt uitgevoerd met Koleston Perfect * Kleurspoeling – wordt uitgevoerd met Color Touch (+ emulsie) Blondering & highlights – wordt uitgevoerd met Blondor Multi Blonde Powder * * Deze kleuren worden aangemaakt met Welloxon Perfect. Bovendien kun je het haar thuis opfrissen met Color Fresh, een semi-permanente kleuring van Wella Professionals. Van dit artikel is een beperkt assortiment tijdelijk verkrijgbaar in onze BrainWash salons. Wella

WELLA PROFESSIONALS HAARPRODUCTENVOOR KLEURING, VERZORGING & STYLING

Wella professionals brengt color, care en styling samen als nooit tevoren. Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste salonervaring bieden met professionele producten en services die alleen in salons verkrijgbaar is.

Met de nieuwste producten van Wella professionals care bieden wij haarverzorging een nieuwe dimensie. En met de Wella professionals stylingsproducten geven we je persoonlijke charisma een boost.

ILLUMINA COLOR

ONGELOFELIJKE LICHTREFLECTIE, ONGELOFELIJKE HAARBESCHERMING. ILLUMINA COLOR brengt licht tot een hoogtepunt van het spectrum waardoor onverwachte potentie van het haar eerder naar voren komt. Nu kan je nieuwe kleuren creëren die perfect aansluiten op de wensen van je klanten. Sinds de lancering van ILLUMINA COLOR is het een wereldwijd schoonheidsfenomeen geworden, een nieuwe benchmark voor natuurlijkheid in haarkleuring met ongelofelijke lichtreflectie en ongelofelijke haarbescherming.

Koleston Perfect

Koleston Perfect, het professionele haarproduct dat de nieuwe norm bepaalt voor expertise en creativiteit op het vlak van haarkleuring. Het wordt dagelijks in meer dan 100.000 salons wereldwijd gebruikt om de gewenste kleurresultaten en superieure haarverzorging te bieden dankzij onze uiterst kwaliteitsvolle ingrediënten. Bevat tot 25% conditioningstoffen en lipiden voor een resultaat dat verzorgend en vriendelijk voor het haar is. Aanbevolen door het Instituut voor Trichologen, de belangrijkste beroepsvereniging voor trichologen ter wereld en voor de vijfde keer op rij winnaar van de Salon Star award in de categorie kleur. Welloxon wordt wereldwijd door kappers aangeprezen vanwege de romige consistentie, verbeterde mengbaarheid en moderne prestaties. Welloxon Perfect maakt nauwkeurige, regelmatige kleurontwikkeling mogelijk.

COLOR TOUCH

Tijdelijke, ammoniavrije, multidimensionale, demi-permanente haarkleuring voor klanten die hun kleur regelmatiger willen veranderen. COLOR TOUCH-emulsie zorgt voor precieze ontwikkeling van professionele haarkleuring.   Bekijk de Wella-LookBook. Kijk Hier.

Labels:

Free Hair Styling

Onze kapsalon bestaat al 20 jaar op deze lokatie en is gespecialiseerd in alle Haartypes en Modellen. U kunt altijd bij ons terecht voor een professionele knipbeurt, zowel Man als Vrouw. Meestal kan dit ook zonder afspraak, maar wij raden u toch aan om even van te voren te bellen. U kunt ons bereiken op 070-5141237 voor een afspraak te maken. Wij zijn 5 dagen per week geopend dinsdag t/m vrijdag: 08.30-17.30 en op zaterdag: 08.00- 13.00 u bent altijd welkom.